2013. január 22., kedd

Van valami,

amit szeretnék elmondani...

Több megkeresést kaptam az utóbbi időben, hogy induljak ilyen meg olyan blogversenyen, receptversenyen, próbáljak ki terméket, és írjak róla véleményt, persze csak az igazat, amit tényleg gondolok.

Mindig elgondolkoztam ezeken, néha már majdnem beadtam a derekam is...aztán rá mindig abban maradtam magammal, hogy nekem ez nem megy.

Nagyon fontos nekem a Gyereketető, egy "majdnemnapló" az életünkről, én ezt nem szeretném árulni, versenyeztetni, nem szeretnék a legjobb lenni, mert nekem ez elég jó így, ahogy van.

A blogversenyek régen nem arról szólnak, hogy valaki tényleg élvezetes stílusban ír, vagy neadjisten   értékes gondolatokat oszt meg. 

A blogversenyek leegyszerűsítve arról szólnak, hogy ki tudja addig nyúzni az olvasóit, amíg azok az ismerőseiket is addig nyúzzák, hogy odanyomnak egy lájkot a fészbukon.  :)
Persze, ezt néha nagyon kedvesen teszik a bloggerek, és szoktam is szavazni ide-oda....

De hogy egy laptopért arról szóljon két hetem, hogy az ismerőseimet kergetem, hát ennyit nekem nem ér a dolog.

Remélem, megértitek a kérésemet. 
Remélem, nem okozok csalódást azoknak az olvasóimnak sem, akik most beneveztek a Nők Lapja Bloggerina versenyére. Most kaptam a levelet, hogy engedélyezem-e, hogy bekerüljek a versenyzők közé....de én ezt nem szeretném.

30 megjegyzés:

  1. Ha lehetséges még egyáltalán, most hatalmasat nőttél a szememben.
    És az én saját blogversenyemben mindenképpen dobogós a Gyereketető.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem nyilvános a blogverseny, akkor oké :))))

      Törlés
  2. Na ezért az alázatért (is) szeretek idejárni :)

    VálaszTörlés
  3. Respect. :) Osztom Csipkerózsa véleményét abszolút. Meg a Tiedet is, mert napok óta morfondírozok valami hasonlón, csak nem tudtam úgy megfogalmazni, hogy nehogy az jöjjön le belőle, hogy esetleg irigy vagyok azokra, akiket jelöltek (pedig nem). A kiírást tanulmányozva itt sem a blogger lesz az igazi nyertes, hiszen a laptop mellett vállalkozói jogviszonyos publikálási lehetőség a nyeremény.
    Az biztos, hogy ami itt van, sokkal értékesebb ennél. :)
    Amellett, hogy természetesen biztosan van, akinek ez a kiírás pont így a legtesthezállóbb, remélem ilyen lesz a nyertes is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélhetőleg valakinek jól jön, hogy munkája lesz így. Nyár végén hívott a Nők Lapja, hogy vigyem át oda a blogot, de végül ezt sem fogadtam el. Képtelen lennék megrendelésre naponta írni. :)

      Törlés
  4. Igen ez vagy Te , Virág...:) Hajni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy ezt nem feltétlenül mondanám értéknek, vagy ilyesmi.egyszerűen távol áll tőlem az ilyen versengés. :)

      Törlés
  5. Kedves Virág!
    Egyszer indultam a Goldenblog versenyen. Akkor még nem volt ennyi blog, utána viszont megszámlálhatatlanul sok lett. Nem kampányoltam csak a közvetelen ismerőseim körében és én lepődtem meg a legjobban azon, hogy a komplex kategóriában a 10. lettem. Örültem neki, hozott pár olvasót is, kitettem a blogom oldalára a hírt, de magamban megfogadtam, hogy soha soha többet nem indulok ilyen megmérettetésen. Sok volt az acsarkodás, irígykedés, piszkálódás is.

    Elhiszem, hogy se kedves se energiád nincs ilyesmihez. Az olvasóid száma, a kommentek magukért beszélnek. Egészen kiváló, egyszerre közérdekű, informatív és családias a blogod. Öröm hozzád járni, inspirálódni, feltöltődni és ezt biztosan nemcsak én gondolom így. Díjak nélkül is díjnyertes a blogod!!!
    Ölellek és tisztellek,

    Ági

    ui. Nemrég derült ki, hogy van egy közös ismerősünk..Karolina. Az ő kislánya az én nagylányommal jár egy suliba. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Ági! :)
      Karolinával egy iskolában dolgoztunk egy kevés ideig. :)

      Törlés

  6. Értelek,teljesen.
    Én viszont úgy éreztem,ez a blogverseny eltereli a figyelmemet most a nyavalyákról....lehet,hogy kiábrándító lesz,de belevágtam.Hiába,a tyúkjaim hírnévre vágynak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lizi, hajrá! :)Nem kiábrándító egyáltalán. Van, akinek ez célt ad, és olyan alkat, hogy szereti összemérni magát másokkal. Én most nem keresem ezeket a lehetőségeket. :)

      Törlés
  7. Egyetértek. Vedd úgy, hogy nyomtam Neked száz lájkot!!! :)))

    VálaszTörlés
  8. Egyetértek!

    Tudod miért lett volna talán mégis érdemes? Nem a versengés miatt. Hanem azért, hátha mások is ráakadnak az oldaladra és tanulnak általa. Aztán persze lehet, hogy nincs igazam. :)

    VálaszTörlés
  9. meghajtom fejem , hogy milyen kedvesen tudtad elmondani
    irigyellek érte

    további békés jó blogolást

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem bántódott meg, akinek szólt. :)

      Törlés
  10. Mi itt szeretjük a Gyereketetőt. Én legalábbis. (Az ilyen versenyek nem is hoznak lázba.)
    a.

    VálaszTörlés
  11. Az ilyen szavazós versenyek mindig arról szólnak, hogy kinek van több ismerőse, vagy ismerősének ismerőse... az én szememben ezek a nullával egyenértékűek, mert az, hogy ki hány embert ismer, az ne legyen már döntő.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinga, valóban azt látom én is, ebben az esetben is az első 50 blog közül választ a zsűri. De az első 50-et a fb-on kapott lájkok döntik el.

      Törlés
  12. Virág, köszönöm szépen! Megértem, sőt! támogatom az érveidet! :-)

    VálaszTörlés
  13. Tolem kaptal volna egy szavazatot, talan fizetsegkeppen, amiert energiat fektetsz bele, h legyen ez a blog es nekem tetszik. Persze nem rabeszelni akarlak a versenyzesre. :)

    VálaszTörlés
  14. De jó ezt olvasni, annyira tükrözi a blogod a véleményed, és én ezt annyira szeretem. Van pár blog, amit nagyon szeretek olvasni, és olyan fura, hogy az elmúlt időkben csak arról szóltak, hogy tesztelem ezt, tesztelem azt, és nem is vág bele a blog eredeti profiljába.

    VálaszTörlés
  15. Kedves Virág! Olyan büszke vagyok rád! Így szeretem a bolgodat és téged, ahogy vagy.
    Belli

    VálaszTörlés
  16. Köszi, Virág, öröm volt ezt olvasni! Szerintem rengeteg olvasó szívébe zárt, amióta elindítottad a 8éhes száj, Gyereketető, Kacatos blogjaidat-lehet, hogy valamit kihagytam-. Mindig azt gondolom, hogy "de jót rakott fel megint ez a Virág. Nagy jófejség tőle, hogy nem zárja el ezeket az ötleteket, hanem megosztja velünk. Na, és persze mindig lehet tőle kérdezni is, mert én olyan rendetlen vagyok hogycsakna, elhagyom a kakukkfüves szirup receptjét, meg miegyebek..."
    Én is így szeretem a blogodat és Téged, ahogy vagy.
    Márti

    VálaszTörlés
  17. Virág, te mindig olyan bölcs vagy... szeretem, ahogy meg tudod fogalmazni a lényeget, és ahogyan látsz.
    Nekem nem ment ez a bölcs döntés:) jelölt valaki és büszke lettem magamra, hogy nahááát, mégiscsak érdekelhet valakit a blogom?! és már meg is bántam másnap, elnézegetve a sok üres fejet/blogot – és tudjátok, hogy nem azokra gondolok, akikre nem így gondolunk:) Ám a nézettségem megugrott, és egy olyan de olyan kedves levelet is kaptam egy odatévedt olvasótól, hogy na!:) Szóval vegyes ez a dolog bennem is, nyerésről persze álmodni se merek, de valamiért mégiscsak kell ez a női lelkemnek, naaaa.....:))
    És egyértelmű, látod, hogy te pedig a dobogón állsz ígyis-úgyis, mindannyiunk szívében!

    VálaszTörlés
  18. Így jó!!!!!
    Ölellek - ismeretlenül is!

    VálaszTörlés
  19. Kedves Virág!

    Köszönöm, hogy ilyen vagy!!!
    Ráadásul nekem az is fáj, hogy csak azok szavazhatnak, illetve azokra lehet szavazni akik fent vannak a fészbukon. Mintha kötelező lenne!
    Én nem vagyok fent, és nem is leszek. Nagy testvér dolgát nehezítem vele.
    Szeretettel:
    Zsuzsa

    VálaszTörlés