2012. november 13., kedd

Könyvecske gombokból

Előnye: egy nap alatt kiolvasható.


Hátránya: nem lehet megúszni, hogy megtanulják az angol ábécét. 


:)

6 megjegyzés:

  1. Es ha mar az angol abecet kenikvagjak, akkor tovabbfejlesztheto NATO abeceve, alpha, bravo, (es itt egy naaaagy ures hezag van a tudasomban, olyanok jonnek meg be, h Juliette Golf, mert az az iranyitoszamunk es valamiert a Tango) egeszen addig, h zulu. Az egy NAGYON hasznos tudas angolszaz videkeken es kis elteressel ugyanaz mindenutt. A szemelynevekkel nem ussza meg az ember a dolgot, mint nalunk vagy a varosnevekkel, mint az olaszoknal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))
      Az biztos, hogy van még mit kupálódnia. :)

      Törlés
    2. Zsuzsi, azt hiszem Charlie is van abban az ábécében.:-) Valami piff-puffos lövöldözős filmből rémlik: Alpha, Tango, Charlie...:-)

      Törlés
  2. Kedves Virág, mivel ma antihalogató nap van, végre kénytelen vagyok ezt a vallomást leírni :))) Csodállak, hogy ezerféle kreatív kézművesség, gyermekeid nevelése-tanítása, konyhaművészet, kézimunka (nem is akárhogyan), minden egyéb házimunka mellett van időd mindig új és újabb technikákat ellesni, kipróbálni, blogot írni :)Igazán elmondhatnád nekem, hogy hogyan csinálod :))
    Isten áldását kérem életedre, munkádra és szeretteidre!

    VálaszTörlés
  3. Az éjjel az jutott eszembe, hogy ezt az ötletet továbbfejlesztve, lehetne kicsit nagyobbat csinálni, két söralátét közé, és akár személyes levelet is írni a harmonika papírra ... a söralátéteket, meg bevonni valami szép papírral anyaggal ... szerintem én ilyesmit fogok az óvónéniknek gyártani. Köszönöm, hogy vagy!

    VálaszTörlés